VIDEO Faze demne de PlayStation: cele mai frumoase goluri şi cele mai bune parade ale portarilor la Cupa Asiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ehsan Hajsafi (Iran)
Ehsan Hajsafi (Iran)

După cele 24 de partide din faza grupelor, organizatorii au ales momentele memorabile ale unui turneu care a doborât un record stabilit acum 85 de ani.

Ediţia din 2015 a Cupei Asiei a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind prima competiţie la nivelul echipelor naţionale în care nu s-a înregistrat nicio remiză după faza grupelor! În fiecare din cele 24 de întâlniri a existat o formaţie care a luat toate cele trei puncte.

Precedentul record fusese stabilit la Cupa Mondială din 1930, atunci când nici unul din cele 18 meciuri nu s-a terminat egal.

În plus, Cupa Asiei din acest an, găzduită de Australia, poate stabili şi un nou record de asistenţă. Ceva mai mult de 390.000 de spectatori au asistat din tribune la confruntările din faza grupelor, în condiţiile în care recordul all-time e de 500.000 de spectatori.

Competiţia s-a bucurat şi de o mediatizare bună, iar după faza grupelor canalul de Youtube dedicat Cupei Asiei a prezentat cele mai frumoase goluri şi cele mai bune parade ale portarilor, după cum se poate vedea mai jos: 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite