VIDEO Dortmund – Bayern 2-0: Guardiola nu ştie să câştige Supercupa. De ce n-a avut nicio şansă miercuri seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola
Josep Guardiola

În sezonul trecut, tehnicianul spaniol a debutat pe banca bavarezilor cu un eşec, pierzând Supercupa cu 2-4 în faţa Borussiei. Acum, istoria s-a repetat, însă, de această dată, Pep şi-a pregătit eşecul din timp.

Cu 24 de ore înainte de confruntarea cu Borussia Dortmund, Guardiola a atras atenţia că Bayern Munchen va fi outsider clar în Supercupa Germaniei. „Am doar 8-9 jucători apţi sută la sută. Cei care au fost la Cupa Mondială s-au pregătit bine, însă au revenit la antrenamente de puţin timp“, a declarat Guardiola, referindu-se la Neuer, Robben, Schweinsteiger, Muller şi Lahm.

Dintre aceştia, Neuer şi Muller au fost titulari pe „Signal Iduna-Park“ din Dortmund, însă Muller a fost schimbat cu Lahm după prima repriză. Robben şi Schweinsteiger nici n-au fost în lot. În aceste condiţii, în primul „11“ al bavarezilor au apărut nume, precum Rode (23 de ani), Højbjerg (19 ani), Bernat (21 de ani) şi Gaudino (17 ani).

Rezultatul? Pe teren propriu, cu peste 80.000 de fani în tribune, Dortmund a dominat Bayern şi a câştigat de o manieră mult mai clară decât arată scorul. Mkhitaryan (23) şi Aubameyang (62) au marcat, iar Dortmund a cucerit Supercupa Germaniei pentru a cincea oară în istorie şi pentru al doilea sezon la rând.

VEZI GOLUL LUI MKHITARYAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite