VIDEO Cum să impui bunul simţ printr-o privire tăioasă: Faza care a devenit virală după o conferinţă de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thierry Henry
Thierry Henry

În lumea fotbalului, mulţi antrenori neglijează educarea tinerilor jucători. Nu însă şi Thierry Henry, care a dovedit că e atent la cele mai mici detalii, când vine vorba de comportamentul elevilor săi.

Monaco e într-o mare criză, fiind pe penultimul loc în campionatul Franţei şi eliminată din Liga Campionilor, după ce s-a clasat pe ultimul loc într-o grupă cu Dortmund, Atletico Madrid şi Club Brugge.

Francezii au strâns un singur punct şi au pierdut şi ultimul meci disputat, marţi seara, 0-2, acasă, cu Dortmund. După un astfel de parcurs, cei mai mulţi antrenori ar fi venit la conferinţa de presă doar pentru a spune nişte banalităţi, înainte de a fugi din faţa ziariştilor.

Thierry Henry însă a răspuns răbdător la întrebările primite, după care i-a mulţumit pe jurnalişti şi, înainte de a pleca, a avut grijă să-şi aranjeze scaunul. Nu acelaşi lucru l-a făcut însă şi fundaşul Benoît Badiashile. Puştiul de 17 ani, prezent la conferinţă, alături de Henry, s-a ridicat şi a dat să plece, fără a pune scaunul la loc. 

După câteva secunde, când a văzut că nu e urmat de antrenorul său, Badiashile s-a întors spre Henry şi, observând privirea tăioasă a acestuia, a revenit rapid şi şi-a aranjat şi el scaunul.

Faza a devenit virală, iar cei care au văzut-o au apreciat modul în care Henry i-a arătat lui Badiashile ce înseamnă disciplină şi bun simţ.

VEZI MOMENTUL PETRECUT LA CONFERINŢA DE PRESĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite