VIDEO Cea mai spectaculoasă conferinţă de presă: Klopp a distrus în două minute Liga Naţiunilor. Discurs fabulos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klopp

Începând din acest sezon, UEFA a inventat o nouă competiţie menită să înlocuiască meciurile amicale. Nu toată lumea aprobă însă proiectul forului european.

Liga Naţiunilor e o competiţie atât de complexă, încât selecţionerul Rusiei şi-a sfătuit jucătorii să nu citească regulamentul!

Avem patru Ligi, A, B, C şi D, iar fiecare ligă e compusă din patru grupe. Doar formaţiile aflate în Liga A pot ţinti însă câştigarea Ligii Naţiunilor, celelalte jucând pentru promovare sau pentru evitarea retrogradării. Iar la un moment dat prin Liga Naţiunilor se pot obţine şi biletele pentru Euro 2020, însă aici lucrurile se complică şi mai mult!

După remiza de duminică în meciul cu Manchester City, scor 0-0, tehnicianul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, a distrus Liga Naţiunilor printr-un discurs fabulos, în două minute!

Ce a spus Klopp?

*Acest meci s-a terminat şi, din păcate, acum jucătorii vor pleca la echipele naţionale pentru a juca în Liga Naţiunilor, cea mai inutilă competiţie din lumea fotbalului! Şi apoi vom spera ca ei să se întoarcă sănătoşi pentru a juca în aceste competiţii uşoare, cum sunt Premier League, Liga Campionilor şi Cupa Angliei.

*Sunt vremuri grele pentru jucătorii de fotbal şi am spus deja asta într-un interviu: Trebuie să începem să ne gândim la jucători! Cineva m-a întrebat dacă nivelul meciului cu City putea fi mai bun, dacă jucătorii erau mai odihniţi din punct de vedere fizic. Dacă vreţi să-i vedeţi pe jucători odihniţi, atunci să veniţi la pauza de vară. Care, e amuzant, dar pentru Jordan Henderson a fost de fix două săptămâni!

*Iar dacă suni selecţionerul oricărei echipe naţionale şi îl întrebi dacă poate renunţa la un fotbalist sau altul pentru a-l odihni, imediat îţi răspunde: „Şi eu sunt sub presiune, fiindcă acum se joacă Liga Naţiunilor!“. Nu ştiu exact ce poţi câştiga cu acest turneu, însă, din ce am înţeles, sunt nişte finale, cândva, în vara anului viitor. Cam atât!

VEZI DISCURSUL LUI KLOPP DESPRE LIGA NAŢIUNILOR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite