VIDEO Cum a reacţionat antrenorul lui Celtic când a văzut că echipa sa e în grupă cu Barcelona, Milan şi Ajax

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neil Lennon, antrenor Celtic
Neil Lennon, antrenor Celtic

Bucuria scoţienilor de la Celtic Glasgow pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor a ţinut doar o zi. "Alb-verzii" vor avea adversari unul şi unul în Europa.

Neil Lennon este unul dintre cei mai carismatici antrenori ai Europei. În momentul în care echipa sa a marcat golul calificării cu Şahtior Karagandy a sprintat efectiv spre colţul terenului, pentru a-şi îmbrăţişa jucătorii. La doar o zi distanţă, Lennon a asistat la tragerea la sorţi de la Nyon, pentru a vedea ce adversari vor ieşi în calea lui Celtic. Când s-a stabilit că echipa sa a fost repatrizată în grupă cu Barcelona, Milan şi Ajax, Neil Lennon a avut o reacţie grăitoare şi totodată amuzantă .

Neil Lennon (41 de ani) a jucat la Celtic, între 2000 şi 2007, şi a cucerit 11 trofee. Din 2010, fostul internaţional nord-irlandez şi-a început cariera de antrenor la gruparea din Glasgow şi are deja două trofee în palmares.

COMPONENŢA GRUPELOR DIN LIGA CAMPIONILOR

În ciuda faptului că e o mare vedetă în Scoţia, Lennon a rămas un tip cu mult bun simţ şi cu un dezvoltat simţ al umorului, după cum a demonstrat într-o conferinţă de presă susţinută în ianuarie.

În timp ce vorbea despre Celtic, Lennon a fost nevoit să facă o pauză, din cauza unui telefon, pus pe post de reportofon în faţa sa. Aparatul a sunat din ce în ce mai tare, iar tehnicianul a reacţionat. Nu s-a enervat, n-a plecat, n-a strâmbat din nas, ci a răspuns!

Omul din celălalt capăt a crezut că a format un număr greşit, atunci când a auzit vocea lui Lennon. Acesta a pus aparatul la loc şi şi-a reluat discursul. Numai că acelaşi telefon a sunat din nou!

De această dată, Lennon, care ştia al cui e aparatul, s-a interesat cine îl apelează pe jurnalist. „Probabil, e soţia mea“, a venit răspunsul. „Cum o cheamă?“, a întrebat Lennon, după care a răspuns din nou.

„Sharon, pot să te rog să nu-mi mai întrerupi conferinţa de presă? (un moment de pauză)…Sunt Neil Lennon, OK?“, a spus tehnicianul.

Şocată, soţia ziaristului s-a grăbit să închidă telefonul, spre amuzamentul antrenorului.

Reacţia lui Lennon la tragerea la sorţi

   Lennon vorbeşte la telefon cu soţia unui jurnalist

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite