VIDEO Chiricheş cântă manele pe masă în cantonamentul lui Tottenham

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş FOTO Tottenhamhotspur.com
Vlad Chiricheş FOTO Tottenhamhotspur.com

Fundaşul român Vlad Chiricheş s-a integrat rapid în lotul condus de Andre Villas Boas şi i-a învăţat pe englezi să cânte manele.

Există o tradiţie la Tottenham ca fiecare jucător nou sosit să ofere o reprezentaţie pentru coechiperii săi. Vlad Chiricheş a ales să cânte o manea, fiind acompaniat de aplauzele colegilor săi. 

URMĂREŞTE AICI VIDEO CU CHIRICHEŞ

Fundaşul român nu a debutat încă pentru Tottenham, pentru că nu i-au sosit la timp actele necesare din România. Chiricheş ar putea bifa chiar astăzi primele minute în tricoul lui Tottenham, formaţia engleză deplasându-se în Ţara Galilor pentru partida cu Cardiff City (ora 18.00).

VIne şi Marica?

Vlad Chiricheş ar putea avea coleg un coechipier de la echipa naţională. Atacantul român Ciprian Marica, liber de contract, ar putea completa lotul echipei din Estul Londrei. Cel puţin aşa susţine Mirror, care spune că Marica va fi adus pentru a le face concurenţă lui Soldado şi Defoe, în vreme ce Adebayor va fi pus pe liber. Marica ar urma să primească la Tottenham un salariu săptămânal de 60.000 de lire sterline, conform Mirror. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite