VIDEO Cele mai mari ratări ale anului 2014 sau cum să trimiţi mingea peste poartă dintr-un metru. Un jucător de la Chiajna, candidat la primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2014 nu a dus lipsă de ratări monumentale. Brazilianul Wellington de la Chiajna şi-a trecut şi el în palmares o ocazie care te face să exclami: "Şi eu aş fi dat gol de aici!".

Golurile fac deliciul spectatorilor, însă ratările fotbaliştilor provoacă şi mai multe zâmbete, dacă, bineînţeles, ratangiul nu face parte din echipa favorită. 

2014 e pe cale să se încheie, moment de a trece în revistă câteva dintre cele mai mari oportunităţi de gol irosite de fotbalişti. Printre cele mai mari ratări se înscrie cu şanse reale la "medalie" şi o fază din Liga I.

Brazilianul Wellington, de la Concordia Chiajna, a trecut pe lângă deschiderea scorului într-un meci cu Pandurii, fază din care era mai greu să dai pe lângă poartă decât să înscrii.

Atacantul nu a fost foarte afectat: "Li s-au întâmplat şi altor fotbalişti mari". 

"Wellington e căutat de multe echipe, iar aceste oferte îl zăpăcesc", a explicat la momentul respectiv Marius Şumudică, antrenorul Chiajnei. 

Citeşte şi: VIDEO Cele mai amuzante 10 momente din Bundesliga

Partida dintre Kaiserslautern şi Union Berlin, din liga a doua germană, i-a prilejuit decarului gazdelor, Philipp Hofmann, o ratare colosală. La scorul de 1-0 pentru Kaiserslautern, Hofmann a primit o pasă excelentă din partea unui coechipier, de pe partea stângă, dar a reuşit să rateze incredibil, din 2 metri, deşi poarta era goală. Balonul a sărit din pământ, exact în momentul în care jucătorul lui Kaiserslautern se pregătea să lovească cu latul, l-a nimerit în tibie şi a prins un efect ciudat, care l-a trimis peste transversală! Din fericire pentru Hofmann, scorul de pe tabelă s-a păstrat până la final, 1-0 pentru Kaiserslautern.

În luna mai a avut loc un amical între Arabia Saudită şi Republica Moldova. Fraţii de peste Prut au câştigat cu 4-0, profitind şi de o fază comică. În minutul 13, la scor de 1-0 pentru moldoveni, Yasser Al-Shahrani a speculat o neînţelegere între portar şi un fundaş, a controlat balonul cu un stop de superfotbalist, însă finalizarea sa i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Wellington nu are de ce să fie supărat. Un fotbalist mult mai titrat, Callejon, de la Napoli, a făcut-o şi el "de oaie", într-o partidă cu Atalanta.

Şi o fază din Australia, din meciul Adelaide United - Perth Glory. În prim plan, atacantul gazdelor, Awer Mabil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite