Gura păcătosului adevăr grăieşte: Suntem un campionat de cretini!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Concordiei Chiajna nu se dezminte nici în preajma sărbătorilor, el făcând o declaraţie hilară prin care ironizează metehnele campionatului românesc de fotbal.

Marius Şumudică este cunoscut în România drept un antrenor rebel, care nu ezită niciodată să se manifeste cum îi dictează conştiinţa, chiar dacă încalcă grosolan normele bunului simţ. Tehnicianul Chiajnei a ieşit din nou la rampă cu o declaraţie care a şocat lumea fotbalului românesc.

Nemulţumit din cauză că în Liga 1 antrenorii sunt schimbaţi ca pe şoşete, Şumudică a făcut haz de necaz în stilu-i caracteristic. "Suntem un campionat de cretini, scuzaţi că spun asta, de cretini din toate punctele de vedere. Şi noi, ca antrenori, cu unele ieşiri şi comportamente care nu au legătură cu sportul şi fenomenul, trebuie să aduci lumea la stadion, dar eşti pus în astfel de situaţii. Nu e normal că s-au perindat 35 de antrenori în 17 etape", a comentat Şumudică la Look TV.

Aceasta nu este singurul moment hilar care îl are în prim-plan pe antrenorul Chiajnei. În această ediţie de campionat el a ieşit din nou în evidenţă după ce le-a arătat degetul mijlociu suporterilor Stelei prezenţi la meciul Concordia-Steaua din Liga 1. În urmă cu câţiva ani, Şumudică şi-a dat jos pantalonii în faţa jurnaliştilor din cauză că a fost nemulţumit de o întrebare adresată de un ziarist. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite