VIDEO Catalina Ponor ii ataca pe Bellu si Bitang: "Ma asteptam la felicitari din partea lor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Succesiunea momentelor de raceala intre Catalina Ponor si Mariana Bitang
Succesiunea momentelor de raceala intre Catalina Ponor si Mariana Bitang

Cătălina Ponor se gândeşte la retragere după Olimpiada de la Londra. A fost o după-amiază plină de intensitate pentru gimnasta noastră, care şi-a criticat antrenorii pentru că nu au felicitat-o după finala de la sol. "Mă aşteptam la încurajări din partea lor!"

Totul a inceput dramatic pentru Catalina. Gimnasta noastra s-a clasat pe locul 3 in finala de la barna, dar, dupa contestatia depusa de Mircea Brestean, unul dintre antrenorii lotului olimpic al SUA, Ponor a cazut pe locul 4, iar americanca Alexandra Raisman a trecut pe 3. Catalina Ponor a urmarit cu sufletul la gura afisarea notelor dupa contestatie. Langa, se afla Mariana Bitang care, in momentul in care arbitrii au hotarat ca medalia de bronz sa se duca la Raisman, a facut o grimasa si a plecat spre vestiare, fara s-o mai bage in seama pe eleva sa.

Ponor a plecat si ea spre vestiare, insa, pe drum, a fost intampinata de Octavian Belu, care a imbratisat-o formal si a pupat-o pe obraji. Ponor si-a continuat drumul spre vestiare. Apoi, a urmat finala de la sol. Ponor a evoluat magistral si a obtinut locul 2, in huiduielile salii, care ar fi vrut ca romanca sa primeasca medalia de aur, in detrimentul Alexandrei Raisman, ocupanta locului 1.

La final, Ponor si-a facut praf antrenorii, avand lacrimi in ochi la interviurile de la zona mixta. "După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor (n.r. - Mariana Bitang şi Octavian Bellu), dar asta este. Mulţumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine", a declarat Catalina Ponor in interviul acordat pentru TVR. Acelasi lucru l-a spus si pentru Dolce Sport, gimnasta incheind: "la bârnă trebuia să fac mai bine că să nu mai existe comentarii. A sosit vremea să mă retrag!"

Rezumat: ce s-a petrecut ieri in finalele de la barna si de la sol

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite