VIDEO Barcelona, cu un picior în finala Cupei Regelui, după 3-1 cu Villareal. Messi a marcat, Neymar a ratat penalty

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Barcelona a câştigat cu 3-1 manşa tur a semifinalelor Cupei Regelui împotriva lui Villareal şi, deşi mai este de jucat şi partida retur, în deplasare, catalanii sunt ca şi calificaţi în ultimul act al competiţiei.

Barcelona a dat uitării scandalurile care i-au avut în prim plan în ultima vreme pe Messi şi Luis Enrique, iar echipa catalană îşi vede doar de fotbal. Dacă Real Madrid a înregistrat etapa trecută un rezultat dezastruos împotriva lui Atletico Madrid, Barcelona şi-a regăsit cadenţa şi a câştigat în campionat cu Bilbabo, scor 5-2. 

Mai nou, catalanii se descurcă foarte bine şi în Cupa Regelui, unde au învins cu 3-1 pe Villareal, în semifinale. Messi a deschis scorul din pasa lui Luis Suarez înainte de pauză, dar oaspeţii au egalat în debutul reprizei secunde prin Trigueros. A fost un simplu foc de paie, deoarece gazdele au preluat din nou conducerea la scurt timp. Veteranul Andres Iniesta a înscris pentru 2-1, iar Pique a majorat avantajul în minutul 64. Scorul ar fi putut să ia proporţii dacă Neymar nu ar fi ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 71.

Deşi mai e de jucat şi manşa retur, Barcelona este ca şi calificată în finala Cupei Regelui. Returul de pe "El Madrigal" e programat pe 4 martie. În cealaltă semifinală, Athletic Bilbao şi Espanyol au remizat, 1-1, în Ţara Bascilor.

26 de Cupe are în palmares Barcelona, ultima fiind cucerită în sezonul 2011-2012

VIDEO Barcelona - Villareal 3-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite