VIDEO Anglia e în stare de şoc: un jucător de la Chelsea a lovit un copil de minge în stomac ca să ia balonul înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eden Hazard
Eden Hazard

Scene incredibile la finalul meciului Swansea - Chelsea din semifinalele Cupei Ligii. În disperare de cauză, ştiind că echipa sa e la un pas de eliminare, belgianul Eden Hazard a recurs la un gest incalificabil. Nu numai că nu şi-a ajutat echipa, dar a lăsat-o în inferioritate numerică, iar cariera sa va fi marcată pentru întotdeauna de această ieşire golănească.

După un 0-2, acasă, în manşa tur, Chelsea avea nevoie de un miracol în returul de pe „Liberty Stadium“ pentru a ajunge în ultimul act al competiţiei. 

Londonezii n-au reuşit însă mai nimic, partida s-a încheiat 0-0, iar imaginea clubului a fost pătată din cauza unui gest halucinant comis de Eden Hazard.

Ce s-a întâmplat?

În minutul 78, atunci când Chelsea ataca în valuri în căutarea unui gol, balonul a ieşit în aut de poartă pentru Swansea. În loc să-şi vadă de joc, mijlocaşul belgian al albaştrilor s-a aruncat peste un copil de minge care, în mod evident, a încercat să întârzie reluarea jocului.

Când a văzut că nu reuşeşte să ia balonul de sub copilul de minge, Hazard a recurs la un gest care, cu siguranţă, îi va marca restul carierei: l-a lovit în stomac pe băiat şi a recuperat balonul!

Incidentul a indignat tribunele şi a oprit meciul minute bune. Copilul de minge, vinovat şi el, s-a tăvălit pe jos, a fost consolat de coechipierii lui Hazard, dar şi de căpitanul lui Swansea, fiind escortat în afara stadionului.

Lucrurile nu s-au terminat aici. Centralul s-a consultat cu tuşier şi cu arbitrul de rezervă şi, după ce a stat de vorbă cu Hazard, dar şi cu căpitanul lui Chelsea, Frank Lampard, i-a arătat cartonaşul roşu belgianului. Acesta a părăsit terenul în huiduielile publicului şi, cu siguranţă, va primi o suspendare de minimum trei etape.

Finala la 24 februarie

Incidentul a umbrit rezultatul final, 0-0, care a dus la calificarea celor de la Swansea în finala Cupei Ligii, acolo unde vor da piept cu surpriza competiţiei, Bradford City. Gruparea de liga a patra are şansa de a ajunge în Liga Europa, dacă va învinge Swansea în finala care se va disputa la 24 februarie.

VEZI INCIDENTUL CU HAZARD

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite