VIDEO Adidas a lansat „meciul de acasă” cu Zidane şi Beckham în roluri de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Beckham
David Beckham

Adidas i-a reunit pe unii dintre cei mai mari jucători de fotbal din lume pentru un meci care va scrie istorie la Mondiale.

Lansat pe 7 iunie, „House Match” (Meciul de acasă) îi prezintă pe cei mai mari fotbalişti ai lumii, precum  David Beckham şi Zinedine Zidane, alături de Gareth Bale şi Lucas Moura, într-un nou clip care face parte din campania adidas „all in or nothing” 2014 pentru Cupa Mondială din Brazilia.

„House Match” (Meciul de acasă) îi reuneşte pe cei patru fotbalişti într-un cadru relaxat în faţa unui joc de fotbal pe consolă înainte ca aceştia să îşi arate măiestria cu mingea. Ceea ce urmează îi surpride pe fani prin tehnica incredibiă pe care o demonstrează cei 4 protagonişti chiar şi într-un spaţiu restrâns.

Clipul a fost realizat de cunoscutul regizor al filmului ”Ciudad de Deus”, Fernando Meirelles, împreună cu co-regizorul Cassiano Prado. Meirelles şi Prado au regizat de asemea şi clipul adidas pentru Cupa Mondială, “Leo Messi’s World Cup Dream”(Visul lui Leo Messi), lansat luna trecută.

Tom Ramsden, Global Brand Marketing Director, în cadrul adidas football, a afirmat: “Chiar dacă nu toţi au ocazia de a juca şi de a fi prezenţi la Cupa Mondială,  jocul nu se opreşte niciodată. Noi, în cadrul adidas, lider global în fotbal, ne dorim să ilustrăm talentul, iar cu ajutorul lui Fernando (Meirelles) şi Cassiano (Prado)am lansat proiectul ‘The House Match’, de care suntem foarte mândri. ”

Regizorul Fernando Meirelles a afirmat, "Celebrităţile din lumea fotbalului sunt obişnuite să fie surprinse în diverse cadre, astfel încât, de-a lungul timpului au devenit actori. Am fost uimit de colaborarea cu ei. După retragerea lui Beckham de pe teren, acesta ar putea lua în calcul o carieră în cinematografie. Filmările pentru clip au fost extrem de distractive."


   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite