Victorie pentru Rareş Dumitrescu la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Dumitrescu
Rareş Dumitrescu

Sabreul Rareş Dumitrescu (foto) a câştigat sâmbătă turneul internaţional de sabie de la Budapesta, „Cupa Gerevich-Kovacs-Karpati’”, învingându-l în finală pe sud-coreeanul Bon Gil Gu cu scorul de 15-12.

Până în finală, Rareş Dumitrescu i-a eliminat succesiv pe canadianul Max Stearns (15-13), venezuelianul Hernan Jansen (17-7), sud-coreenii Seok Eun Oh (15-13), Hwan Jung Kim (15-8) şi în semifinale pe ungurul Nikolasz Iliasz (15-12). Florin Zalomir s-a clasat pe locul 3, fiind învins în semifinale de sud-coreeanul Bon Gil Gu cu 15-14.

Steaua Rangers a devenit lider în campionat

„Roş-albaştrii" au învins sâmbătă pe  Sport Club Miercurea Ciuc cu scorul de 5-2 pe patinoarul ''Mihai Flamaropol'' din Capitală, într-un meci din campionatul naţional de hochei pe gheaţă. Pentru stelişti au punctat Roberto Gliga (4), Pisarenko (11), Butocinov (14, 30), şi Zabludovski (60), respectiv Ervin Moldovan (55) şi Szabolcs Papp (58) pentru oaspeţi. Meciul a avut mai multe momente tensionate pe gheaţă în ultima parte a reprizei a doua, când jucătorii celor două echipe s-au încăierat. În urma acestui rezultat, Steaua a urcat pe primul loc, cu 52 puncte, urmată de Sport Club, 50 p, etc. Cele două echipe se vor întâlni din nou duminică, în Bucureşti, în ultimul meci din sezonul regulat.

Două recorduri naţionale de juniori

În Sala de Atletism a Complexului Sportiv Naţional ''Lia Manoliu'' a avut loc etapa a doua a Grand Prix-ului Naţional de sală. Au participat 284 atleţi de la 80 de cluburi, 195 la masculin şi 89 la feminin. Lavinia Gabriela Scurtu (SCM Bacău) a reuşit un nou record naţional de junioare la prăjină, cu 3,50 m, iar George Daniel Preda (CS Târgovişte) a stabilit un nou record de juniori la 1.500 m - 3:49.22.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite