Victorie pentru CSM Bucureşti! Care sunt calculele înaintea ultimei etape din grupele Ligii Campionilor la handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În penultima etapă din Grupa Principală I a Ligii Campionilor, CSM Bucureşti a trecut de echipa daneză Midtylland, scor 29-24.

Midtylland a condus aproape toată prima repriză, până în finalul ei, când CSM a trecut în avantaj, scor 13-12. În partea a doua, danezele au ţinut aproape, dar Paula Ungureanu le-a împiedicat să egaleze, după care tigroaicele s-au distanţat, scor final 29-24. 

Pentru CSM Bucureşti au marcat Neagu 6 goluri, Kurtovici 6, Hagman 4, Niombla 3, Gullden 2, Curea 2, Manea 2, Mehmedovici 2, Frafjord 1, Jorgensen 1.

CSM Bucureşti a acumulat 13 puncte, la fel ca şi Rostov-Don, şi va juca în ultima etapă chiar pe terenul rusoaicelor. Cum Gyor probabil că nu va mai scăpa şefia primei grupe, jocul din Rusia va stabili cine încheie pe locul al doilea şi cine pe al treilea.

E posibil ca CSM-ului să îi convină să termine pe locul al treilea pentru a juca în sfeturile de finală cu locul doi din Grupa Principală II. Cele mai mari şanse de a ocupa această poziţie le are Metz. Chiar dacă se află în acest moment sub Ferencvaros, la finalul grupei se va lua în calcul meciul direct, iar echipa franceză stă mai bine. Între două echipe echilibrate din punct de valoric, o deplasare în Franţa e de preferat uneia la Budapesta, unde atmosfera creată de fanii maghiari depăşeşte de multe ori limitele sportivităţii.
 

Grupa Principală I
1. Gyor 14 pct
2. Rostov 13 pct
3. CSM Bucureşti 13 pct
4. Nykobing 5pct
5. Krim 5 pct
6. Midtylland 4 pct
Ultima etapă (10 martie): Rostov – CSM, Gyor – Krim, Midtylland - Nykobing

Grupa Principală II
1. Vardar 16 pct
2. Ferencvaros 12 pct
3. Metz 12 pct
4. Buducnost 8 pct
5. Thuringer 4 pct
6. Bietgheim 2 pct

Ultima etapă: Buducnost – Vardar (10 martie), Bietgheim – Ferencvaros, Metz – Thuringer (11 martie)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite