Victorie Messichină: Barcelona a suferit teribil în absenţa starului ei. Catalanii au mai pierdut un jucător de bază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2012, spaniolii au întâlnit Leverkusen, în optimile Ligii Campionilor. Rezultatul? 10-2 după două partide în care Messi a punctat de şase ori şi a dat şi o pasă de gol! Marţi, pe „Camp Nou“, absenţa argentinianului s-a simţit din plin.

Barcelona s-a chinuit pentru o victorie la limită, scor 2-1, şi îşi continuă forma slabă din ultima perioadă în care a fost zdrobită de Celta Vigo (1-4) şi a trecut cu greu şi de nou-promovata Las Palmas (2-1).

Fără Messi, indisponibil după cea mai grea accidentare din cariera sa de până acum, spaniolii s-au văzut conduşi după golul înscris de Papadopoulos (22). Acesta a respins apoi de pe linia porţii un şut expediat de Sandro, căruia i-a revenit teribila misiune de a-l înlocui pe Messi în dispozitivul tactic. Neymar a încheiat repriza cu un şut care a întâlnit bara.

După pauză s-a jucat într-o singură direcţie: spre poarta nemţilor. Barcelona n-a strălucit însă şi a mai primit o lovitură, în minutul 60, atunci când l-a pierdut şi pe Iniesta, accidentat. Când Leverkusen se apropia de o victorie uriaşă, catalanii au întors soarta partidei în două minute. Goalkeeper-ul Leno le-a dat o mână de ajutor: a scăpat pe lângă sa un balon care a fost trimis în poartă de Sergi Roberto (80). „Camp Nou“ a explodat de bucurie, iar două minute mai târziu Suarez a marcat golul victoriei cu o execuţie splendidă, după o acţiune excelentă a lui Munir.

S-a terminat 2-1 şi Barcelona a bifat primul succes din acest sezon de grupele Ligii Campionilor. Jocul suferă însă fără Messi şi pentru Barcelona urmează o perioadă cu mari provocări.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Grupa E, etapa a doua

Barcelona - Leverkusen 2-1
Sergi Roberto 80, Suarez 82 / Papadopoulos 22

BATE Borisov - AS Roma 3-2
Stasevich 8, Mladenovici 12, 30 / Gervinho 66, Torosidis 82

1. Barcelona 4 puncte
2. Leverkusen 3 puncte
3. BATE Borisov 3 puncte
4. AS Roma 1 punct

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite