Victorie în deplasare pentru liderul campionatului

0
Publicat:

FCSB a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci considerat în deplasare, în etapa a 17-a a Superligii de fotbal.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Unicul gol al partidei a fost înscris de Florinel Coman (52), care l-a surprins pe portarul sloven Adnan Golubovic din lovitură liberă de la 20 de metri.

Meciul a început cu o întârziere de zece minute din cauza faptului că partida Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova (1-3) a fost amânată cu o oră

.FCSB a dominat jocul, dar nu a reuşit să îşi creeze în prima repriză nicio ocazie clară de gol. Prima ocazie a roş-albaştrilor a fost ratată de Darius Olaru (46), care a şutat la colţul lung, dar mingea s-a dus pe lângă bară.

După ce FCSB a deschis scorul, Dinamo a fost mult mai ofensivă şi a avut mai multe ocazii bune de egalare. Goncalo Gregorio (64) a şutat de la 25 de metri, dar portarul Ştefan Târnovanu a respins în corner. Lamine Ghezali (81) a trimis din voleu, din careu, în braţele lui Târnovanu. Costin Amzăr (82) a şutat la colţul scurt, dar Alexandru Pantea a respins în corner. Dani Iglesias (90+1) a reluat din voleu de la 15 metri, dar puţin pe lângă poartă.

Jocul a fost întrerupt de mai multe ori, pentru scurte perioade de timp, din cauza petardelor şi torţelor aruncate de suporteri pe teren. În min. 24, o petardă a explodat lângă arbitrul asistent Romică Bîrdeş, acesta a acuzat şocul, dar a putut continua. În min. 49, galeria FCSB-ului a aruncat mai multe torţe pe gazon, cu acest prilej având loc şi o busculadă între jucătorii celor două echipe, iar Quentin Bena (Dinamo) şi Adrian Şut (FCSB) au primit cartonaşe galbene. În min. 71, joc a fost întrerupt un minut după noi petarde aruncate pe teren.

La meci au asistat 22.923 de spectatori.

În tur, FCSB a învins cu 2-1.FCSB şi-a consolidat poziţia de lider prin acest succes.

Dinamo a ajuns la 11 etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi opt eşecuri. Dinamo are cel mai slab atac din prima ligă, cu doar 9 goluri marcate.

Dinamo Bucureşti - FC FCSB 0-1 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti A marcat: Florinel Coman (52). Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Iulian Dima (Bucureşti)

Arbitru video: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Mircea Orbuleţ (Bucureşti)

Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite