Victorie în deplasare pentru „leii” craioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a demarat în noul sezon cu o victorie împotriva lui Dinamo cu scorul 2-0. Ambele goluri au venit abia în repriza a 2-a.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

În prima repriză, cele două formații s-au întrecut în ratări, iar primul gol al meciului a fost înscris în minutul 54. Andrei Ivan a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă, dintr-un penalty pe care îl obținuse Mitriță, faultat de către portarul Golubovici.

Câteva minute mai târziu, Ahmed Bani a avut șansa de a restabili egalitatea, tot în urma unui penalty, însă Laurențiu Popescu l-a ghicit și a parat execuția.

În prelungiri, Jovan Markovic a închis tabela din câțiva metri, după o centrare excelentă a lui Alexandru Mitriță, care, la meciul 100 în Superliga de fotbal, a fost cel mai bun om al meciului.

Dinamo Bucureşti - Universitatea Craiova 0-2 (0-0), Stadion ''Arcul de Triumf'' - Bucureşti Au marcat: Andrei Ivan (54 - penalty), Jovan Markovic (90+6). Andrei Ahmed Bani (Dinamo) a ratat un penalty în min. 60 (a apărat Laurenţiu Popescu).

Arbitru: Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Avram Valentin (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); al patrulea oficial: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)

Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova)

Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF  

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite