Victoria cu Irlanda de Nord i-a provocat un puseu de tensiune lui Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ratările mari ale tricolorilor şi golurile târzii marcate de jucătorii naţionalei noastre i-au provocat selecţionerului uşoare ameţeli, sesizate inclusiv la conferinţa de presă de după meciul cu Irlanda de Nord.

Anghel Iordănescu a revenit pe banca echipei naţionale, la meciul cu Irlanda de Nord, după zece ani de stat departe de fotbal. Dezobişnuit cu emoţiile pe care le trăieşte orice antrenor în timpul meciurilor, "Tata Puiu" (64 de ani) a fost serios chinuit de tricolori la partida cu Irlanda de Nord. 

Ocaziile mari ratate de-a lungul meciului şi golurile târzii înscrise de tricolori l-au afectat emoţional pe selecţioner, care, potrivit gsp.ro, a avut uşoare ameţeli, probabil un puseu de tensiune, după terminarea confruntării. Inclusiv la conferinţa de presă Iordănescu a părut agitat şi a stat de vorbă cu jurnaliştii doar câteva minute.

"Generalul" a recunoscut pentru apropiaţii că "m-a luat ameţeala la conferinţa de presă", însă, în cele din urmă, şi-a revenit şi a plecat alături de jucători să ia masa în cantonamentul de la Mogoşoaia, mai precizează sursa citată. În timpul mesei, Iordănescu a fost sunat de Mircea Lucescu, care l-a felicitat pe selecţioner pentru rezultatul meciului cu Irlanda de Nord.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite