Victor Socaciu, vis neîmplinit: Ce spera să facă, în acest an VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Socaciu

Omul care a compus cel mai frumos imn al unei echipe de fotbal, imnul Rapidului, s-a stins la 68 de ani. Iar suflarea vişinie deplânge dispariţia unui suporter înfocat.

Vestea dispariţiei lui Victor Socaciu a întristat o ţară întreagă. Şi a însemnat o ştire teribilă pentru suporterii rapidişti care l-au iubit pe celebrul artist pentru că a compus „Glasul roţilor de tren“, un imn cu adevărat frumos.

Socaciu a fost un mare fan al formaţiei feroviare. De altfel, într-un interviu acordat pentru după cum „Adevărul“ a scris aici.

Ce declara Victor Socaciu în luna iunie?

*Nu voi da detalii despre acea ofertă (n.r. - primită de la Gigi Becali). Pot să vă precizez doar că nu era venită din partea celor de la Dinamo, dar şi că îl iubesc foarte tare pe Gigi Becali, fiindcă e un om atât de dăruit şi de generos, deseori, cu semenii săi.

*Am auzit că am un loc rezervat pe noul stadion din Giuleşti. Voi fi acolo la primul meci al Rapidului, la revenirea pe prima scenă a fotbalului, fie că am acel loc, fie că va trebui să cumpăr un bilet, asemenea oricărui fan!

IMNUL RAPIDULUI CÂNTAT ÎNTR-O ATMOSFERĂ SENZAŢIONALĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite