Victor Piţurcă se revoltă după declaraţiile lui Gică Popescu: „Nu se pune problema să fie cineva peste mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă vrea să aibă putere deplină la naţională FOTO Cosmin Iftode
Piţurcă vrea să aibă putere deplină la naţională FOTO Cosmin Iftode

După ce Gică Popescu a declarat că dacă va deveni preşedinte FRF, Anghel Iordănescu va coordona naţionala României, Victor Piţurcă a avut o replică acidă, menită să-l descurajeze pe fostul mare fundaş al „Generaţiei de Aur”.

Victor Piţurcă, asupra căruia Gică Popescu nu s-a decis dacă îl va păstra ca selecţioner dacă va deveni preşedinte FRF, nici nu vrea să audă că va avea vreun şef cât el va antrena echipa naţională a României. 

„Mă miră un astfel de subiect, mai ales că vine de la Gică Popescu. Mai sunt câteva luni până la alegeri, să vedem dacă va fi el alesul. Cred că este o variantă bună pentru postul de preşedinte al FRF. Cât despre ce a spus legat de mine, credeam că Hagi va fi directorul tehnic, acum văd că a apărut Iordănescu. Personal l-aş vrea pe Ienei director tehnic, dar nu şef al meu, asta nu se va întâmpla. Se mai pot întâmpla însă multe până atunci, pot pleca eu, pot veni alţii la FRF, nu se ştie. Gică Popescu nu are experienţă, probabil a făcut o greşeală cu această afirmaţie, poate a spus-o deliberat. Nu se pune problema să fie cineva peste mine”, a spus Piţurcă la Sport.ro.

CITIŢI ŞI:

Gică Popescu i-a găsit şef lui Victor Piţurcă: " Anghel Iordănescu va fi şef pe partea tehnică şi mâna mea dreaptă"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite