Victor Piţurcă, în pragul unei crize de nervi când a aflat că Mircea Sandu i l-a pus şef pe Anghel Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Numirea lui Anghel Iordănescu de către FRF pe postul de director tehnic la naţională nu i-a picat deloc bine actualului selecţioner, care nici nu vrea să audă că va primi ordine de la "General".

"Adevărul" a scris luni despre numirea lui Anghel Iordănescu în funcţia de director tehnic în cadrul FRF, ceea ce înseamnă că fostul selecţioner va avea dreptul să se ocupe de loturile naţionale, deci inclusiv de echipa naţională al cărei actual selecţioner este Victor Piţurcă.

La aflarea veştii că Iordănescu îi va fi superior, Piţi a reacţionat vehement, precizând că nu va accepta să fie condus niciodată de "General". "Iordănescu este un prieten, îl respect şi-l voi respecta, dar nu va fi şeful meu niciodatş! Să fie clar", a spus Piţurcă pentru PRO TV.

Funcţia de director tehnic în cadrul FRF îi dă dreptul lui Iordănescu să decidă care sunt criteriile de selecţie la naţională, dar şi jucătorii potenţial selecţionabili. Măsura luată de FRF în cadrul Comitetului Executiv are ca scop înlăturarea lui Piţurcă de la echipa naţională. Deocamdată, actualul selecţioner se ţine tare pe poziţie, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el după ce Mircea Sandu va fi înlocuit la conducerea FRF.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV Olăroiu a refuzat, Iordănescu a acceptat: de ce Piţurcă e deja dat afară pe jumătate de la echipa naţională

EXCLUSIV Răzbunarea lui Piţurcă: cum a sfidat selecţionerul Comitetul Executiv pentru al doilea an la rând

OFICIAL S-a stabilit data pentru alegerile la preşedinţia FRF. Anghel Iordănescu e noul director tehnic al federaţiei, fiindu-i superior lui Victor Piţurcă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite