Victor Piţurcă dezvăluie detalii neştiute din viaţa fostului său elev de la Steaua, Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali a răbufnit: „E mai rău decât alcoolul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Noi detalii picante despre scandalul de la Zürich, în care au fost implicaţi Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica, au fost dezvăluite de fostul selecţioner Victor Piţurcă. Acesta îl cunoaşte bine pe actualul tehnician al Stelei, pe care l-a avut elev în Ghencea.

Victor Piţurcă a declarat că, înaintea meciului FC Zurich - Steaua, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul Mihai Stoica au consumat alcool, apoi tehnicianul a ajuns cu greu la stadion.

"Văd că au ieşit la iveală episoade, precum cel de la Zurich. Dacă era vorba de răzbunare, vorbeam de atunci, pentru că am ştiut ce s-a întâmplat. Toţi au consumat băuturi alcoolice după ce au mâncat cu echipa, unul n-a putut fi trezit deloc pentru meci, iar antrenorul abia a fost trezit pentru a merge la meci. Mie mi-au confirmat trei jucători că înainte de meci, după masă, antrenorul şi managerul sau ce e el acolo au băut o sticlă de vodcă. Gigi ştie foarte bine, dar e problemă cu acea clauză de reziliere de 1 milion şi l-a acoperit", a declarat Piţurcă, potrivit www.dolce-sport.ro.

Aflat la Moscova, Becali nu a dorit să comenteze afirmaţiile lui Victor Piţurcă, dar a spus că la echipă se petrec lucruri mai grave decât consumul de alcool. "Eu trebuia să vin pe data de 10, aşa aveam programul cu familia, sunt aici, la mănăstiri, la Moscova. Trebuia să mă duc la Sankt Petersburg, Nu mă mai duc pentru că s-au întâmplat nişte lucruri grave din punctul meu de vedere, dar nu vă spun. Vă spun doar atât, că este legat de indisciplină. Nu comentez ce spune Piţurcă. Să spună ce vrea. Vă spun că nu se pune problema de nicio demitere. Dar vin, pun lucrurile la punct şi am să le rezolv. Nu pot să vă spun, e prea urât. Am aflat exact astăzi, în Rusia, la Moscova. Este grav şi influenţează rezultatele echipei. Mâine vin la Bucureşti şi poimâine sunt la echipă. N-am mai fost la echipă de doi ani. Dacă imi tăiaţi capul şi nu vă pot spune. N-am crezut că se poate întâmpla aşa ceva la mine la echipă. Dacă vin în ţară, înseamnă că e ceva urât. Dacă vin tocmai de la Moscova şi las tot pelerinajul şi nu mă mai duc la mănăstiri... E ceva şi mai rău decât alcoolul", a declarat Becali, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite