Veşti excelente pentru Halep: nici n-a debutat la Stuttgart şi a şi scăpat de o adversară extrem de periculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se pregăteşte de meciul cu Gabrine Muguruza (Spania, 20 WTA), iar dacă va trece de o jucătoare pe care n-a învins-o niciodată, atunci românca va avea un traseu mai accesibil spre finală.

Simona Halep a fost învinsă în primul ei meci, la Stuttgart, în proba de dublu, însă jucătoarea din România a folosit acel meci mai mult ca pe unul de acomodare cu suprafaţa de zgură.

Adevăratul test pentru constănţeanca de 23 de ani va fi astăzi, iar organizatorii au şi anunţat deja ora duelului Halep - Muguruza. De altfel, Simona a şi făcut o analiză a meciului, în timp ce adversara ei a spus, răspicat, că n-are deloc emoţii înaintea acestui joc.

Până să ajungă faţă în faţă cu Muguruza, Halep a aflat, marţi seară, că a scăpat de Ana Ivanovici (Serbia, 6 WTA). Aceasta a fost învinsă, în turul I, de Caroline Garcia (Franţa, 29 WTA), scor 7-6, 6-4.

Dacă va avea un parcurs mai bun decât cel al lui Şarapova la Stuttgart, atunci Halep va trece pe locul 2 în lume, după cum „Adevărul“ a explicat aici.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite