Veste mare: revine Vlad Chiricheș. Când va fi apt de joc fotbalistul de porțelan de la FCSB

0
Publicat:

Vlad Chiricheș a revenit în vara anului trecut la FCSB ca să ajute formația lui Gigi Becali să ia titlul după 8 ani. Însă după câteva partide, la finalul lunii august a anului trecut, s-a întâmplat ceea ce mulți prognozau: internaționalul român a suferit o accidentare gravă, iar de atunci nu a mai jucat pentru roș-albaștri.

Vlad Chiricheș dă asigurări că e pe drumul cel bun. Foto Sportpictures
Vlad Chiricheș dă asigurări că e pe drumul cel bun. Foto Sportpictures

Fundașul de la FCSB s-a operat în luna noiembrie a anului trecut în Finlanda și au existat zvonuri că a vizitat-o și pe celebra Marijana Kovacevici, ”vraciul” din Serbia care spune că o oră de terapie cu ea este echivalentă cu o săptămână alături de un medic obișnuit. Cert este că Vlad Chiricheș a dezvăluit ieri că recuperarea merge conform planului, iar la începutul lunii martie va fi gata să revină pe teren.

”Mă pregătesc puternic în sală. O să fac separat pregătire toată perioada asta. Cred că o să încep de săptămâna viitoare și alergare ușoară. Ușor-ușor creștem intensitatea și vedem ce se întâmplă. Doctorul care m-a operat mi-a dat o perioadă de trei luni jumătate, patru luni în care aș putea să joc. Deci ar trebui să revin pe teren la început de martie.

A renunțat la bani pe perioada accidentării 

Cum mă simt în momentul ăsta? Eu cred că sunt puțin mai avansat cu recuperarea față de prognozele doctorului. Important e să mai fac un RMN, niște teste amănunțite și apoi pot să trag și mai tare”, a declarat Vlad Chiricheș pentru fanatik.ro.

Internaționalul român, care și-a negociat un contract prin care-l usca de bani pe Gigi Becali, a dat dovadă de fair-play și a renunțat la o parte importantă a salariului pe perioada în care este accidentat. El i-a cerut patronului să-i dea doar 5.000 de euro pe lună, pentru cheltuielile curente, urmând să revină la remunerația de 40.000 de euro lunar după ce se va reface.

Până să facă acest gest frumos, Chiricheș îi dădea bătăi de cap finanțatorului roș-albaștrilor: ”Sunt foarte mulți bani. Are 40.000 de euro salariu. Mult! Da, de bani, îmi pare rău. Că l-am luat pe Chiricheș, nu îmi pare rău. Stai să vedem, poate își revine și nu se mai accidentează. Și poate ne ajută. Poate ne ajută în Liga Campionilor”, spunea Gigi Becali în trecut.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite