Gigi Becali, lăsat fără cuvinte de Chiricheș: Suma la care tocmai a renunțat jucătorul FCSB și decizia sa

0
Publicat:

Vlad Chiricheș are o fișă medicală înfiorătoare! Adevărul a publicat aici acest document din care reiese că avem de-a face cu un sportiv fragil, deși, potrivit apropiaților, stoperul de 34 de ani face totul ca la carte în afara terenului.

Gigi Becali
Gigi Becali

Degeaba însă! După ce a tot fost lovit de accidentări în ultimele sezoane, Chiricheș a continuat pe aceeași linie și după transferul său la FCSB, în această vară. Dovadă și faptul că s-a „rupt“ în luna august, după doar 7 apariții în tricoul formației din Berceni. De atunci, Chiricheș stă pe tușă și, la ce a povestit Mihai Stoica, mai e mult până îl vom vedea, din nou, pe teren.

În aceste condiții, o problemă gravă pentru FCSB era și plata salariului lui Chiricheș. Pentru că, după cum Adevărul a scris aici, stoperul bucureștenilor avea un contract uriaș pentru nivelul fotbalului românesc. Doar că, între timp, într-un gest de fair-play, Chiricheș a renunțat la acest salariu! Detaliile au fost oferite pentru Fanatik de Gigi Becali, profund impresionat de decizia jucătorului său.

Ce a povestit Gigi Becali la Fanatik?

*E caracter frumos Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate.

*MM (n.r. –Mihai Stoica) i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi că îi dăm 5.000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici. A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal. Şi el a spus: <<Uite cum facem. Îmi daţi 5.000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las>>. Eu, în ultimele două luni, i-am dat 5.000 de euro.

*Cine face aşa? De la 40.000 la 5.000? El ia 5.000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase. Vrea să mai încerce. Să-i ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite