Vedeta NFL Damar Hamlin, în stare critică după ce s-a prăbușit în timpul unui meci VIDEO

0
Publicat:

Vedeta fotbalului american Damar Hamlin, în vârstă de 24 de ani, a fost transportat „în stare critică” la un spital din Cincinnati, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului împotriva formației Cincinnati Bengals, a transmis Liga profesionistă de fotbal american (NFL), citată de AFP.

Damar Hamlin
Damar Hamlin se află în stare critică. Foto: Captură video YouTube

În primul sfert al partidei, Hamlin a primit o lovitură violentă la un placaj. S-a ridicat, iar apoi s-a prăbușit pe teren, fără să se mai ridice, scrie Agerpres. 

Hamlin a primit îngrijiri medicale timp de peste 30 de minute, fiindu-i realizat și un masaj cardiac, conform postului de televiziune ESPN. 

Componenții celor două echipe s-au strâns în jurul lui Hamlin în timpul intervenției medicilor, mulţi dintre ei rugându-se în genunchi, cu ochii în lacrimi. 

 Spectatorii prezenţi pe stadion au rămas tăcuţi, iar camerele de televiziune s-au îndepărtat de scena de pe teren.  

Damar Hamlin a fost scos de pe teren pe targă, cu o mască de oxigen pe faţă, iar familia sa, care urmărea meciul pe stadion, l-a însoţit în ambulanţă, adaugă ESPN. 

 Meciul a fost suspendat temporar, după o întrunire a antrenorilor celor două echipe şi arbitrilor, iar jucătorii au primit ordinul de a se deplasa la vestiare.  

NFL a publicat un comunicat confirmând că meciul a fost amânat şi a menționat că va acorda mai multe amănunte privind starea sănătăţii lui Hamlin „pe măsură ce acestea vor fi disponibile". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite