Usain Bolt şi Kevin Hart se înfruntă în #GameOn - Bătălia Creierelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Usain Bolt
Usain Bolt

Cel mai rapid om din lume, Usain Bolt, şi cel mai amuzant om din lume, Kevin Hart, au acceptat provocarea PokerStars şi se infrunta pentru a vedea cine are mintea mai ascuţită. Cei doi vor încerca să se depăşească reciproc în cea mai mare bătălie de pe reţelele de socializare din acest an, cu hashtag-ul #GameOn.

#GameOn este numele sub care cele două superstaruri se vor înfrunta într-o bătălie a minţilor, iar rezultatul etapelor va fi stabilit în funcţie de numărul de fani care îi urmăresc pe fiecare. Punctul culminant al acestei înfruntări va fi o luptă la masa de poker, în ianuarie 2018, în cadrul campionatului PokerStars Bahamas. #GameOn va îmbina calităţile centrale ale jocului de poker cu analize privind modalităţi de descifrare a oponenţilor, bluffing şi managementul riscurilor.

Rivalitatea dintre campionul mondial şi unul dintre cei mai mari comedianţi de la  Hollywood a început cu patru ani în urmă, când s-au întrecut pe terenul de baschet în cadrul unui meci NBA - All-Star Celebrity Game – în care Kevin a reuşit să-l păcălească pe Usain. 

Bătălia dintre cele două minţi urmează a fi relansată, de această dată pe reţelele de socializare, ca o continuare a succesului global înregistrat de #raiseit, la care au participat genii ale fotbalului:Neymar Jr, Ronaldo Luis Nazario şi Cristiano Ronaldo, precum şi starul NBA Dwyane Wade. 

Eroii sportului şi-au demonstrat abilităţile impresionante în încercarea de a ridica miza #raiseit la nivelul superior şi de a-i depăşi pe toţi ceilalţi. “Usain şi Kevin sunt două dintre cele mai populare personalităţi de pe reţelele de socializare, fiecare cu specificul său şi fani din întreaga lume,” a declarat Vadim Soloveychik, Director Poker Marketing la PokerStars. 

“E o înfruntare între un atlet şi un comic, fără menajamente. Va fi un adevărat spectacol. Va exista un singur câştigător şi, pentru a învinge, ai nevoie de o minte ascuţită, ieşită din comun”, a mai spus el.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite