Universitatea Craiova câștigă cu 3-1 la Sepsi. Arbitrul Istvan Kovacs, acuzat că a refuzat două lovituri de pedeapsă

0
Publicat:

Universitatea Craiova a învins-o cu scorul de 3-1 (1-1) pe Sepsi OSK, duminică, la Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

U Craiova câștigă în deplasare cu 3-1
U Craiova câștigă în deplasare cu 3-1 FOTO Sportpictures.eu

Universitatea venea după cinci meciuri fără victorie, în care obţinuse doar două puncte.

Gazdele au deschis scorul, prin atacantul croat Gabriel Debeljuh (33), care a beneficiat de o greşeală a lui Jovan Markovic.

Atacantul Universităţii şi-a luat revanşa în finalul primei reprize, marcând cu capul din centrarea lui Ştefan Vlădou (45+2). Echipa antrenată de bulgarul Ivailo Petev a preluat conducerea prin golul marcat de atacantul bosniac Elvir Koljic (74 - penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru o ţinere a lui Bogdan Oteliţă la Alexandru Mitriţă, fază semnalată de VAR arbitrului Istvan Kovacs la circa două minute de la desfăşurarea sa.

Alexandru Creţu (83), cu un şut de la circa 20 de metri, a închis tabela.â

Universitatea a avut un gol anulat de VAR (pentru ofsaid) în min. 8, când Raul Silva a trimis mingea în poartă în urma unui corner.

Craiovenii au primit un penalty şi în min. 52, după un duel între Denis Ciobotariu şi Jovan Markovic, dar Kovacs a revenit asupra deciziei după ce a vizionat reluările video.

GSP scrie că „centralul” Istvan Kovacs le-a refuzat celor din Covasna două penalty-uri. 

Unul la Debeljuh, faultat de Raul Silva în careu (19), altul la Păun, lovit cu piciorul în gheată, de Danciu (26). Nici arbitrii din camera de VAR, Sorin Costreie, nu au intervenit în aceste două faze.

Mai mult, scriu cei de la GSP, la o centrare la firul ierbii, în careul lui Sepsi, Markovic l-a călcat pe gheată pe Denis Ciobotariu, dar Kovacs a dat penalty pentru Craiova.

Sepsi OSK a suferit al doilea eşec consecutiv în Superligă, aceasta fiind prima înfrângere pe teren propriu cu Bernd Storck la cârmă. În tur, Universitatea s-a impus cu 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite