Un neamţ în România: Daum e deja „lucrat“. Se încearcă gonirea sa din ţară. Cine a recunoscut că nu-l va vota

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emilian Hulubei
Emilian Hulubei

În cel mai pur stil românesc, un tehnician cu un CV decent are o primire ostilă, dar nu pentru n-ar fi competent, ci pentru că se doreşte atacarea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

În România, competenţa e ultimul criteriu care contează şi interesul personal e pe primul loc cam în orice activitate.

Ultimul dovadă? Reacţia vehementă pe care a stârnit-o sosirea lui Christoph Daum în Bucureşti. Chiar dacă a cucerit trofee în trei ţări diferite, Germania, Austria şi Turcia, neamţul de 62 de ani e atacat frontal.

Membru în Comitetul Executiv FRF, Emilian Hulubei (reprezentantul sindactului fotbaliştilor români), a spus răspicat pentru ziare.com că nu va vota instalarea lui Daum în funcţia de selecţioner, în momentul în care mutarea va fi supusă votului la Comitetul Executiv de joi. 

Pe vremea lui Mircea Sandu, acelaşi Comitet Executiv aproba, în unanimitate, toate propunerile venite din partea „Naşului“.

Ce l-a deranjat pe Hulubei?

„Voi cere amânarea şedinţei! Păi, altfel, ce putem să facem? Să intrăm pe Google să aflăm cine e antrenorul pe care ni l-au propus? Nu e normal ce face federaţia! Normal era să ne spună din timp, să avem timp să verificăm şi noi acel antrenor. Dacă nu se va putea amână şedinţa, atunci mă voi abţine sau voi vota împotrivă“, a spus Hulubei.

Acesta l-a atacat şi pe şeful FRF: „Domnul Burleanu, când a venit că preşedinte al federaţiei, a spus că va da dovadă de transparenţă şi se va consulta cu Comitetul Executiv. Dacă aşa înţeleg ei transparenţă. Au ţinut totul atât de secret de zici că suntem la NASA! Nu ne-a informat nimeni de la federaţie, deşi noi suntem cei care trebuie să votăm propunerea“, a adăugat reprezentantul AFAN.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite