Un membru al Generaţiei de Aur vrea să fie preşedinte la FRF. De numele lui se leagă o dezamăgire greu de uitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Generaţia de Aur
Generaţia de Aur

Deşi până la viitoarele alegeri pentru preşedinţia FRF mai sunt doi ani, există deja oameni care vizează scaunul lui Răzvan Burleanu.

Primul personaj din fotbalul românesc care şi-a anunţat intenţia de a prelua şefia FRF este Florin Prunea. "Mă gândesc serios la acest plan, discut cu colegi de-ai mei, cu membri afiliaţi. Lumea şi-a dat seama cu cine avem de-a face. Din câte am înţeles, vom fi trei sau patru candidaţi la preşedinţia FRF.Eu, Florin Prunea, dar şi alţi colegi de-ai mei, şi aici mă refer şi la ce i s-a întâmplat lui Răducioiu sau la ce a păţit Hagi, ne-am dat seama cu toţii că fotbalul trebuie să fie al foştilor jucători, al foştilor arbitri. Există o ură în rândul foştilor mei colegi”, a spus Prunea la Digi Sport. 

Florin Prunea este în prezent preşedinte la CSMS Iaşi. Înainte de a ajunge la moldoveni, Prunea a activat chiar la FRF, la departamentul de relaţii internaţionale, de unde a fost suspendat din cauza anchetării în scandalul "Mită pentru arbitri".

Prunea (47 de ani) are 40 de selecţii la echipa naţională şi a jucat la Campionatul Mondial din SUA 1994. Din păcate, la meciul cu Suedia a greşit grav în prelungiri, când scorul era 2-1 pentru România, iar naţionala era ca şi calificată în semifinale, unde urma să întâlnească Brazilia. În cele din urmă mai departe a mers Suedia, care ne-a bătut la penaltyuri, aceasta fiind cea mai mare dezamăgire din istoria fotbalului românesc, pentru că România a ratat şansa de a fi între primele patru echipe ale lumii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite