Un medic român, printre experţii în nutriţie echilibrată ai Herbalife, sponsor al echipei Viitorul şi al starului lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Zugravu
Corina Zugravu

Comitetul Consultativ în Nutriţie Herbalife include experţi din întreaga lume din domeniul nutriţiei şi sănătăţii, dedicaţi cercetării şi studiilor pentru un stil de viaţă sănătos, bazat pe nutriţie echilibrată şi activitate fizică. Printre ei se numără şi un medic român.

Herbalife, companie internaţională ce activează în domeniul nutriţiei sănătoase şi echilibrate, anunţă numirea în Consiliul Consultativ în Nutriţie al Herbalife a doctorului Corina Zugravu, medic primar Igiena Alimentaţiei şi Nutriţie, conferenţiar în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti. În noua sa calitate de membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife, Dr. Corina Zugravu, va oferi expertiză şi consiliere în domeniul nutriţiei pentru un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie echilibrată şi activitate fizică. “Sunt bucuroasă să mă alătur unei companii care promovează nutriţia echilibrată în viaţa de zi cu zi. Este important ca pentru un viitor sănătos, companiile şi instituţiile responsabile de sănătatea populaţiei să colaboreze pentru a promova importanţa nutriţiei şi pentru a dezvolta programe educaţionale. Voi colabora îndeaproape cu echipa Membrilor Independenţi Herbalife pentru a le putea furniza clienţilor toate informaţiile nutriţionale de care au nevoie pentru a avea o viaţă activă şi sănătoasă”, a declarat Dr. Corina Zugravu, membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife.

 Comitetul Consultativ în Nutriţie Herbalife include experţi din întreaga lume din domeniul nutriţiei şi sănătăţii, dedicaţi cercetării şi studiilor pentru un stil de viaţă sănătos, bazat pe nutriţie echilibrată şi activitate fizică. Membrii independeţi Herbalife sunt consiliaţi în mod constant de către echipa de specialişti pe teme de sănătate, stil de viaţă sănătos, nutriţie echilibrată, cât şi despre produsele Herbalife. Comitetul Consultativ în Nutriţie este prezidat de către Prof. Dr. David Heber, alături de el regăsindu-se  în calitate de vicepreşedinţi specialişti de elită:  Dr. Luigi Gratton şi Dr. Louis Ignarro, laureat al premiului Nobel în Medicină. Herbalife susţine la nivel mondial peste 100 de atleţi de performanţă, având ca obiectiv asigurarea unei nutriţii adecvate în vederea îmbunătăţirii performanţelor sportive. În România, Herbalife lucrează deja cu Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion naţional al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi al echipajul de canotaj - dublu rame feminin, categoria uşoară, format din Ionela Livia Lehaci şi Andreea Asoltanei. De asemenea, Herbalife România a devenit sponsorul oficial în nutriţie sportivă al echipei de fotbal FC Viitorul, patronată şi antrenată de Gică Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite