Un meci dominat de cifra trei: 3-0, trei victorii consecutive, trei eșecuri în acest debut de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a urcat provizoriu pe primul loc în Superliga de fotbal, după ce a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 6-a.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Deşi nu a făcut un joc strălucit, Universitatea a câştigat clar, prin golurile marcate de Ştefan Baiaram (8), Alexandru Creţu (58), ambele din pasele lui Nicuşor Bancu, şi Vladimir Screciu (88), după o minge aşezată de Andrei Ivan, gol validat după verificarea arbitrajului video.

În faţa a 14.297 spectatori, fiecare echipă a avut câte un gol anulat, gazdele la Raul Silva (48), iar oaspeţii la Godberg Barry Cooper (53). Mijlocaşul sloven Jasmin Kurtic a debutat la Universitatea, în min. 62 al partidei.

Universitatea a reuşit a treia victorie consecutivă, în timp ce UTA a ajuns la trei eşecuri în acest debut de sezon, acesta fiind cel mai drastic.

Universitatea Craiova - AFC UTA Arad 3-0 (1-0), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova

Au marcat: Ştefan Baiaram (8), Alexandru Creţu (58), Vladimir Screciu (88).

Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova); al patrulea oficial: Andrei Antonie (Bucureşti)

Arbitru video: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitru asistent video: Bogdan Gheorghe (Bucureşti)

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Ion Marin (Bucureşti) - LPF

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite