Un fotbalist a suferit un stop cardiac pe teren. Tânărul și-a revenit, s-a ridicat de pe targă și a vrut să reintre în meci

0
Publicat:

Fotbalistul Dragisa Gudelj, de la echipa Cordoba, din Liga a treia spaniolă, a suferit, sâmbătă, un stop cardiac, în timpul unui meci. Acesta a fost resuscitat de medici și și-a revenit, după care a cerut să reintre în joc.

Fotbalistul a cerut să reintre în joc, după ce a fost resuscitat Foto: Captură Twitter
Fotbalistul a cerut să reintre în joc, după ce a fost resuscitat Foto: Captură Twitter

Dragisa Gudelj (25 de ani) s-a prăbuşit pe teren în minutul 11 al meciului dintre Cordoba şi Racing Club Ferrol. Acesta a suferit un stop cardiac. Medicii au intervenit imediat pentru a-l resuscita pe fotbalist, sub privirile îngrozite ale celorlalţi jucători. A fost pus pe targă și transportat către ambulanţă, dar înainte de a fi băgat în aaceasta s-a ridicat și a cerut să reintre în joc.

Arbitrul a luat decizia de a pune capăt meciului, la scorul de 1-1, după acest incident.

A fost dus, până la urmă la Spitalul Universitar Regina Sofia, aflat la o mică distanţă de stadionul Nuevo Arcangel, unde a fost internat și se află sub supraveghere medicală, la terapie intensivă. Fotbalistul se află în stare stabilă, iar în zilele următoare va fi supus unor teste.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite