Ambasada care vrea palatul lui Gigi Becali: Patronul FCSB a povestit detaliile negocierilor

0
Publicat:

Într-o perioadă în care e cam „secetă“ la fotbal, FCSB neavând, în acest moment, vreun jucător cu o cotă uriașă, așa cum visează Gigi Becali, acesta poate da o adevărată lovitură în domeniul din care și-a câștigat averea. Pentru că afacerile imobiliare au fost mereu cele profitabile pentru familia Becali. Care deține multe terenuri, mai ales în zona Pipera și nu numai.

Gigi-Becali Foto ProSport

Acum însă, Gigi Becali a primit o ofertă foarte mare pentru reședința sa din Aleea Alexandru la care presa s-a referit, în ultimii ani, drept „palatul“ lui Becali. Vorbim despre locul în care patronul roș-albaștrilor organizează, periodic, conferințele sale de presă. Cândva, finanțatorul formației din Berceni a spus că palatul va rămâne drept moștenire pentru fiicele sale. Acum însă, acesta ia în calcul vânzarea lui, dacă primește prețul pe care îl consideră corect. În dialog cu Cancan, omul de afaceri a confirmat că se află în negocieri cu o ambasadă, informație furnizată, în premieră, de Dumitru Dragomir.

Ce a povestit Gigi Becali?

*Da, e adevărat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar-ului. Eu le-am zis că nu e de vânzare, dar, dacă dau 25 de milioane (n.r. – de euro) îl voi da.

*Agenția a venit cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că n-am vorbit cu omul, de ce să mint? Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, ei au venit că vor să-l cumpere.

*Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis: <<Bine, dacă îl vreți, ăsta-i prețul: dați 25 de milioane>>. Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite