Fotbalist celebru, acuzat că a hărțuit o influenceriță din Argentina: „Mi-a trimis milioane de mesaje”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mauro Icardi, fotbalist împrumutat de PSG la Galatasaray până în această vară, este acuzat de Candela Lecce, o cunoscută influenceriță argentiniană, că a hărțuit-o psihologic.

Argentinianul Mauro Icardi, acuzat de hărțuire FOTO Twitter
Argentinianul Mauro Icardi, acuzat de hărțuire FOTO Twitter

În cadrul unui show TV, Candela Lecce a dezvăluit că fotbalistul i-a trimis foarte multe mesaje pe o rețea socială și a hărțuit-o psihologic, potrivit publicației corrieredellosport.it.

Este o hărțuire clară, am primit mesaje neîntrerupt de la el. Este o situație urâtă. I-am transmis în mod civilizat să mă lase în pace, dar el mi-a trimis milioane de mesaje.

Nu am vrut să vorbesc până acum, dar este o hărțuire psihologică pe care o exercită la adresa mea. Îmi trimite mesaje, le șterge, mă blochează, apoi mă deblochează.

În anumite mesaje mi-a spus și despre Wanda, dar nu e problema mea. Vreau doar să iasă din viața mea și să nu-mi mai scrie. Nu vreau să mă bag în viața acestor oameni (n.r. – Mauro Icardi și Wanda Nara)", a spus Candela Lecce,

Mauro Icardi a reușit 9 goluri și 6 pase decisive în 14 meciuri din Superliga Turciei.

În toamna anului trecut, Wanda Nara a anunțat divorțul de fotbalistul argentinian, după care s-au împăcat în această primăvară.

Cei doi sunt căsătoriți din 2014 și au împreună două fete: Francesca (născută în ianuarie 2015) și Isabella (născută în octombrie 2016).

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite