Un fost giuleştean poartă grija clubului: „Rapid era farmecul campionatului!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţiţi Dumitriu, fost jucător al echipei Rapid FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Ţiţi Dumitriu, fost jucător al echipei Rapid FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Situaţia dificilă a clubului Rapid, care nu a primit licenţa pentru Liga I, stârneşte regrete în rândul simpatizanţilor giuleşteni. Ţiţi Dumitriu, fost jucător al clubului se sub Podul Grant, vorbeşte cu părere de rău despre retrogradarea forţată a Rapidului.

„Eu sunt şi sentimental, pentru că acolo am început să joc, am şi jucat la prima echipă, am fost şi antrenorul echipei. Lăsând la o parte unele probleme care se ivesc prin carierele noastre, era o echipă frumoasă, o echipă care dinamiza jocul din campionatul primei ligi şi o echipă care avea şi potenţial pentru viitor. 

Aţi văzut câţi au plecat şi din mers, cu nişte copii, s-a făcut o echipă competitivă care, cred eu, dacă rămânea în prima ligă, nu avea probleme, ba dimpotrivă. Mi-aş dori să revină imediat în prima ligă, pentru că Rapidul este, fără să fac o glumă nesărată, farmecul campionatului, una din echipele care pot aduce o pată de culoare campionatului nostru“, a declarat Ţiţi Dumitriu pentru DigiSport.

Fostul fotbalist şi-a efecutat junioratul la Rapid, unde a jucat timp de şase ani. Debutul în fotbalul mare s-a petrecut în tricoul echipei Metalul Târgovişte, iar în capitală a jucat prima dată al Steaua, după care a plecat la Rapid. Ţiţi Dumitriu a ocupat şi funcţia de antrenor al grupării vişinii în locul lui Mircea Lucescu.

Ştiri pe aceeaşi temă:

UEFA a exclus Rapid din competiţiile europene, Dinamo a primit acceptul

Daniel Pancu: „S-a urmărit de la început falimentarea lui Rapid“

Generaţia de Aur cu tinicheaua de coadă

„Cazul“ Rapid şi „U“ Cluj, la o scară mult mai mare: Panathinaikos şi alte şapte cluburi din Grecia nu au primit licenţa! 

Dumitru Dragomir: „Copos mi-a zis să îi găsesc pe cineva să îi cedeze gratis acţiunile de la Rapid“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite