Un apropiat al lui Piţurcă îi prevesteşte un viitor sumbru selecţionerului dacă România ratează calificarea la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător al Craiovei Maxima, Rodion Cămătaru, crede că România va câştiga meciul decisiv cu Ungaria de pe Arena Naţională. În caz contrar, Cămătaru crede că şansele de calificare la Mondiale s-ar diminua drastic, caz în care Victor Piţurcă va fi demis.

Cămătaru a prefaţat întâlnirea dintre România şi Ungaria, susţinând că tricolorii lui Victor Piţurcă pornesc cu prima şansă. "Este un meci foarte important. Suntem obligaţi să învingem, pentru că orice alt deznodământ ne răpeşte, practic, orice şansă de a merge la barajul pentru Cupa Mondială. Eu cred că putem obţine victoria. Am eu presentimentul că învingem Ungaria. Chiar l-am sunat pe Piţi zilele trecute şi i-am spus că vom câştiga acest meci. Ca lot, Ungaria pare să aibă jucători mai buni. Sunt destui fotbalişti maghiari care evoluează în campionate puternice ale Europei. Ca echipă, însă, cred că România este superioară. Jocul nostru este mai tehnic, mai combinativ", a susţinut Cămătaru pentru evz.ro.

În cazul în care România va pierde contra Ungariei, Cămătaru crede că selecţionerul Victor Piţurcă va fi primul care va avea de suferit. "Lui Piţurcă nu prea îi ardea de presentimentele mele. E presiune mare şi pe el, se află, practic, cu securea deasupra capului. Îi va fi foarte greu să continue la naţională dacă nu vom câştiga în faţa Ungariei şi vom rata barajul, chiar dacă obiectivul selecţionerului este calificarea la Campionatul European din 2016." 

Rodion Cămătaru: Din punctul meu de vedere, Mutu este un jucător care poate să facă diferenţa şi ar fi fost util în acest meci. Dar selecţionerul este cel care decide. El ştie cel mai bine de cine are nevoie la echipă.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite