Ultimele ore din viaţa „regelui imobiliarelor din Ilfov“, mort în cumplitul accident petrecut în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nae Nicolae, la botezul copilului său. FOTO: eventproduction.ro
Nae Nicolae, la botezul copilului său. FOTO: eventproduction.ro

Nae Nicolae a murit, miercuri dimineaţă, după ce maşina în care se afla a fost lovită din plin de un tren, la marginea Capitaleli. Afaceristul se întâlnise miercuri dimineaţă cu primarul oraşului Otopeni şi avea în plan să cumpere echipa din Liga a doua a ilfovenilor.

“Regele imobiliiarelor” era proprietarul echipei CS Ştefăneşti, din Liga a treia, însă avea ambiţii mai mari în fotbal. De câteva zile, el negocia cu oficialii clubului CS Otopeni pentru a investi la formaţia de lângă aeroport sau a prelua locul în Divizia B al celor de la Otopeni. Marţi seara, el i-a cerut lui Mugur Porumbacu, director al celor de la Otopeni, un plan cu cheltuielile pe care le presupune un club de Liga a doua.
Miercuri dimineaţă, la 9.15, Nae Nicolae s-a întâlnit cu Silviu Gheorghe, primarul oraşului Otopeni, pentru a negocia o eventuală sponsorizare a clubului sau o “rocadă” de locuri între Ştefăneşti şi Otopeni.

”A rămas ca după această întâlnire a lui cu primarul să ne vedem la o cafea pentru a-i da hârtiile cu calculul pe care-l făcusem în legătură cu cheltuielile. Nu m-a mai sunat, probabil că s-a grăbit altundeva. Dacă ne-am fi întâlnit, această tragedie nu s-ar mai fi întâmplat”, a afirmat pentru”Adevărul” directorul clubului din Otopeni, Mugur Porumbacu.

Nae Nicolae, tatăl a trei copii, deşi a fost un prosper om de afaceri, nu este atât de cunoscut publicului larg. El finanţa echipa de fotbal CS Ştefăneşti, care activează în Liga a III-a. De altfel, Nicolae este şi cumătrul primarului din Ştefăneştii de Jos, Anghel Rababoc. Pe lângă CS Ştefăneşti, Nicolae a investit şi la Dinamo pe vremea când Vasile Turcu era acţionarul echipei din „Ştefan cel Mare”, apropiaţii celor doi susţinând că sunt buni prieteni, deoarece au afaceri comune. Pasiunea lui Nicolae pentru sport nu s-a oprit doar la fotbal. Omul de afaceri a fost un mare susţinător al campioanei olimpice de judo de la Beijing, Alina Dumitru, pe care a felicitat-o personal pentru medalia de aur câştigată la Jocurile Olimpice din 2008.

Nae Nicolae era un împătimit al jocurilor de noroc, fiind cunoscut pentru partidele de poker şi barbut pe care le-a jucat alături de selecţionerul României, Victor Piţurcă. De asemenea, Nicolae era un apropiat al lui Gigi Becali, cu care obişnuia să joace în trecut table. De altfel, din cauză că a pierdut un meci de table, omul de afaceri ucis de tren a trebuit să-i dea patronul Stelei un teren în valoare de zece milioane de euro.

Nae Niculae a fost cununat de trei perechi de naşi printre care se numără şi Sergiu Sechelariu, dar şi de primarul din Buşteni, Emanoil savin. La rândul lui Niculae l-a cununat pe interpretul de manele, Adi Minune, dar şi pe primarul comunei Şteefăneştii de Jos, Anghel Rababoc.

Citeşte mai multe despre moartea lui Nae Nicolae

Şi bogaţii mor. Medicii legişti reconstruiesc trupul omului de afaceri Nae Niculae pentru a-l preda familiei

Omul de afaceri Nae Nicolae, patron al echipei de fotbal „FC Ştefăneşti“, cunoscut şi ca „rege al imobiliarelor din Ilfov“, a murit miercuri dimineaţă în urma politraumatismelor survenite după ce maşina în care acesta se afla a fost strivită de tren. Aşa susţin medicii legişti care astăzi au efectuat necropsia cadavrului. Trupul acestuia urmează să fie ridicat de la INML în jurul orelor 16.00, iar sâmbătă va fi condus pe ultimul drum.

FOTO „Regele imobiliarelor din Ilfov“ a murit într-un cumplit accident. Bentley-ul său a fost lovit de tren

Omul de afaceri Nae Nicolae, un apropiat al latifundiarului Gigi Becali, a murit miercuri, după ce maşina pe care o conducea a fost strivită de tren, la trecerea de cale ferată de pe Şoseaua Petricani. Potrivit primelor date din anchetă, afaceristul ar fi depăşit coloana de maşini care staţiona la bariere şi ar fi trecut printre acestea chiar în momentul în care trenul ajungea în zonă. La faţa locului a ajuns şi Victor Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite