Ultima fotografie cu Pelé pe patul de suferință. Imaginea emoționantă a fost surprinsă de fiica sa

0
Publicat:

Fotbalistul brazilian Pele a murit la vârsta de 82 de ani, pe data de 29 decembrie 2022. Înmormântarea va avea loc marți, a anunțat clubul Santos.

Pele FOTO: Getty Images
Pele FOTO: Getty Images

Kely Nascimento, fiica celui mai mare fotbalist al lumii, brazilianul Pelé, a distribuit pe Instagram o ultimă imagine cu părintele său pe patul de suferință. Imaginea nu suprinde chipul părintelui ei, ci arată dragostea cu care legendarul fotbalist este înconjurat de copiii săi.

Întreaga familie esste strânsă strânsă în jurul lui Pelé pentru ultima dată, iar mesajul transmis de fiica lui, Kely, este următorul: „Tot ceea ce suntem ți se datorează ție! Te iubim la infinit. Odihnește-te în pace”.

FOTO: Instagram Kely Nascimento
FOTO: Instagram Kely Nascimento

Pele a avut șapte copii din trei căsătorii.

Pele, considerat unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, a murit joi seara într-un spital din Sao Paolo, Brazilia. Anunțul morții lui Pele a fost făcut de către una dintre fiicele sale, Kely Nascimento. „Te iubim la infinit, odihneşte-te în pace'', a scris ea pe Instagram, din spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde Edson Arantes do Nascimento era internat de o lună.  

Clubul Santos a anunțat că trupul neînsuflețit al lui Pele va fi depus luni, 2 ianuarie, la stadionul Urbano Caldeira, acolo unde fanii brazilianului pot merge să își ia rămas bun de la cel care a scris istorie în lumea fotbalului mondial. 

Marți dimineață, cortegiul funerar va porni de la stadion și va trece prin fața casei în care locuiește mama lui Pele, Celeste, ajunsă la frumoasa vârstă de 100 de ani. După aceea, cortegiul funerar va ajunge la cimitirul Memorial Necropole Ecumenica unde va avea loc înmormântarea, într-un cadru restrâns, la care va lua parte doar familia lui Pele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite