Ultima dorință a lui Christoph Daum. Ce a cerut să i se scrie pe piatra de mormânt

0
Publicat:

Christoph Daum a încetat din viață, sâmbătă, la vârsta de 70 de ani. Fostul selecționer al României suferea de cancer la plămâni, diagnosticat în octombrie 2022.

Christoph Daum a antrenat naționala în 10 partide. Foto frf.ro
Christoph Daum a antrenat naționala în 10 partide. Foto frf.ro

În timpul uneia dintre ultimele sale apariții publice, Christoph Daum a fost întrebat dacă se gândește la moarte. El a replicat: „De ce? Oricum ne iese la un moment dat în cale. Aș prefera să profit la maximum de viață înainte de moarte”. Apoi, fostul antrenor le-a spus jurnaliștilor germani și ce-și dorește să i se scrie pe piatra de mormânt: „Acum și-a găsit liniștea”.

Daum nu a mai antrenat pe nimeni după naționala României 

Fostul selecționer al României din perioada iulie 2016 - septembrie 2017, care nu a mai antrenat nicio altă echipă după ce a plecat de la cârma tricolorilor, a murit sâmbătă, în Germania, la Koln, după o luptă de mai multă vreme cu un cancer pulmonar. ”Christoph Daum a decedat în pace, în mijlocul familiei”, a transmis publicația germană Bild.

Anul trecut, în luna martie, germanul a fost prezent în România, la invitația FRF, și a urmărit pe Arena Națională meciul pe care tricolorii l-au jucat contra Belarusului în preliminariile Euro 2024. Două luni mai târziu, tehnicianul a fost internat și operat  într-un spital din New York.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite