Ultima „aroganţă“ a lui Gigi Becali: patronul Stelei a explicat de ce echipa sa n-a mai câştigat niciun meci de trei etape

0
0
Gigi Becali
Gigi Becali

După toate frustrările adunate în ultimii 7 ani, cât au trecut de la ultimul titlu cucerit de formaţia din Ghencea, oficialii clubului au probleme în a-şi manifesta supremaţia, în mod decent.

Steaua nu mai bate pe nimeni, dar e ca şi campioană, având 13 puncte avans faţă de locul 2, ocupat de Pandurii, când mai sunt 18 puncte rămase în joc. 

În ultimele cinci etape, Steaua a învins într-un singur meci, 3-1 cu CSMS Iaşi. În rest, a terminat la egalitate cu Oţelul (1-1), Rapid (1-1), Petrolul (2-2) şi CFR Cluj (0-0).

Gigi Becali ştie de ce echipa sa nu mai bate pe nimeni. „Jucăm relaxaţi şi nu ne bate nimeni. Nu îi critică nimeni pe jucători, noi râdem, glumim. Le zicem adversarilor să ne bată, că noi vrem să vedem cum e să pierdem, dar tot nu ne bate nimeni. Latovlevici joacă la mişto, el se distrează şi aştia tot nu pot să ne dea goluri“, a spus latifundiarul la sport.ro.

155

de zile au trecut de la ultima înfrângere a Stelei, în campionat, 1-2, la Braşov, la 26 noiembrie 2012.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite