UEFA a anunţat decizia în cazul meciului Fenerbahce - Dinamo Kiev, la care fanii gazdelor au scandat numele lui Vladimir Putin. Ce pedeapsă au primit turcii

0
0
uefa

Comisia de Apel a UEFA a comunicat vineri decizia forului european ├«n cazul suporterilor echipei Fenerbahce, care au avut scand─âri pro-Putin ├«n timpul man┼čei secunde din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

- A amendat clubul turc Fenerbahce SK cu suma de 50.000 de euro ┼či a dispus ├«nchiderea par┼úial─â a stadionului Sukru Saracoglu cu cel pu┼úin 5.000 de locuri pentru urm─âtorul meci ├«n care Fenerbahce SK va fi club gazd─â. Motiva┼úia a fost aceea c─â galeria clubului din Istanbul a aruncat diverse obiecte pe gazon, a transmis mesaje provocatoare cu caracter ofensator ┼či a avut scand─âri interzise.

Închiderea parţială a unor sectoare ale stadionului Sukru Saracoglu este subiectul unei perioade de probă care se întinde pe următorii doi ani de la data emiterii prezentei decizii.

Echipa Dinamo Kiev a ├«nvins cu 2-1 pe Fenerbahce SK, la Istanbul, miercuri, 27 iulie, ├«ntr-un meci cont├ónd pentru man┼ča secund─â a turului doi preliminar al UEFA Champions League.┬áUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite