U-BT Cluj-Napoca s-a calificat în premieră în sferturile EuroCup după ce a pierdut ultimul meci din Grupa B

0
Publicat:
Ultima actualizare:

U-BT Cluj-Napoca a reușit să se calificat, miercuri, în premieră în sferturile de finală ale competiției masculine de baschet EuroCup, deși a pierdut ultimul său meci din Grupa B, 87-92 cu echipa lituaniană 7bet-Lietkabelis Panevezys, în deplasare, scrie Agerpres.

U-BT Cluj-Napoca FOTO: Facebook/ubtcluj
U-BT Cluj-Napoca FOTO: Facebook/ubtcluj

Clujul a beneficiat de avantajul rezultatelor, după ce contracandidata sa, Dreamland Gran Canaria, campioana en titre, a fost învinsă la rândul său în deplasare, de Buducnost VOLI Podgorica, cu 90-77.

Campioana României, aflată la al doilea sezon în EuroCup, a reușit săptămâna trecută să o învingă în deplasare pe Dreamland Gran Canaria.

În ultima etapă a grupei, marţi, Mincidelice JL Bourg-en-Bresse a pierdut pe teren propriu cu Ratiopharm Ulm, scor 81-85, Slask Wroclaw a fost depășită pe teren propriu de Turk Telekom Ankara, cu 86-70, iar miercuri, Aris Midea Salonic a câștigat cu Dolomiti Energia Trento cu 84-77.

Clasament final

1. Mincidelice JL Bourg-en-Bresse 14 victorii-4 înfrângeri

2. U-BT Cluj-Napoca 13-5

3. Dreamland Gran Canaria 12-6

4. Ratiopharm Ulm 10-8

5. Aris Midea Salonic 9-9

6. Turk Telekom Ankara 8-10

7. Buducnost VOLI Podgorica 8-10

8. Dolomiti Energia Trento 7-11

9. 7bet-Lietkabelis Panevezys 7-11

10. Slask Wroclaw 2-16

Primele două echipe din fiecare grupă s-au calificat direct în sferturile de finală, iar formaţiile aflate pe locurile 3-6 merg în optimi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite