Turneul Campioanelor: 8 jucătoare sunt aşezate pe grila de start, Simona Halep pleacă din pole-position

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Getty Images
Simona Halep FOTO Getty Images

Ultimul mare turneu de tenis al anului pentru fete, Turneul Campioanelor, se desfăşoară în perioada 22-29 octombrie la Singapore.

La Turneul Campioanelor participă cele mai bune opt jucătoare ale lumii, pe baza rezultatelor înregistrate în 2017. Şapte jucătoare şi-au asigurat până acum prezenţa la această întrecere: Simona Halep, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Caroline Wozniacki, Venus Williams şi Jelena Ostapenko.

Pe poziţia a opta se situează în acest moment Caroline Garcia, care a avut o perioadă fantastică în ultimul timp, câştigând turneele de la Wuhan şi de la Beijing. Ea nu este însă sigură de calificare. Singura care o mai poate întrece este britanica Johanna Konta, care s-a înscris la Kremlin Cup, turneul de la Moscova de săptămna viitoare.

Pentru a urca in extremis pe locul opt în clasamentul pentru Singapore, Konta trebuie să ajungă în finală la Moscova.

Muguruza ţinteşte revenirea pe primul loc: Voi da totul pentru asta!

La Turneul Campioanelor, cele opt jucătoare vor fi împărţite în două grupe, fiecare tenismenă va juca astfel trei meciuri, iar primele două din fiecare grupă se vor califica în semifinale, unde vor juca încrucişat. Simona Halep şi Garbine Muguruza, primele două jucătoare ale lumii, vor fi repartizate în grupe diferite. 

WTA a aşezat jucătoarele pe grila de start, întocmai ca la Formula 1. 

wta
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite