Turneu amical de gală pentru Dinamo: Dan Petrescu şi Mircea Lucescu vor fi adversarii lui Gigi Mulţescu la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamoviştii continuă seria amicalelor tari, după partida de verificare din 2012 contra Barcelonei
Dinamoviştii continuă seria amicalelor tari, după partida de verificare din 2012 contra Barcelonei

Datorită meciurilor pe care echipa naţională le va juca în septembrie cu Ungaria şi Turcia, Liga 1 va lua pauză trei săptămâni. În acest interval, Dinamo va participa la un turneu amical de gală, la care vor fi prezente două mari echipe de pe "Bătrânul Continent."

Meciul pe care Dinamo l-a jucat în etapa a 6-a cu Universitatea Cluj în Liga 1 a fost ultimul înaintea partidelor pe care România le va juca în luna septembrie cu Turcia şi Olanda. Din cauza acestor confruntări ale naţionalei, campionatul va lua pauză, astfel că toate echipele şi-au perfectat meciuri amicale pentru a-şi ţine jucătorii în priză în toată această perioadă.

Dinamo va participa în acest interval la un patrulater puternic, alături de Şahtior Doneţk, echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu şi primi divizionara Concordia Chiajna. Astfel, echipa lui Mulţescu va înfrunta două dintre cele mai în formă echipe ale Europei în cadrul acestui turneu amical care va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, la Bucureşti.

Cu o zi înainte de acest patrulater, România va întâlni Ungaria pe Arena Naţională din Bucureşti, meci care contează pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite