Turcia transformă terenul de fotbal în câmp de război: Fanii lui Trabzonspor au făcut prăpăd VIDEO

0
Publicat:

Fanii lui Trabzonspor au luat cu asalt terenul de joc şi s-au încăierat cu forţele de ordine după ce echipa lor a pierdut acasă cu Fenerbahce (2-3), duminică, în prima ligă de fotbal a Turciei.

Imagini șocante cu fanii lui Trabzonspor pe teren, după meci
Imagini șocante cu fanii lui Trabzonspor pe teren, după meci

'Fener' a condus cu 2-0 la pauză, după golurile brazilianului Fred (13, 45+4), gazdele au restabilit egalitatea după reuşitele nord-macedoneanului Bardhi (63) şi egipteanului Trezeguet (78, penalty), înainte ca belgianul Michy Batshuayi să înscrie golul victoriei pentru oaspeţi. Tensiunea a crescut în tribune şi suporterii lui Trabzonspor au început să arunce cu obiecte în teren.

Jucătorii lui Fenerbahce s-au strâns la mijlocul terenului pentru a celebra victoria după fluierul final, în timp ce un suporter a pătruns pe teren şi a început să se bată cu Bright Osayi-Samuel, care însă, conform înregistrărilor video, a lovit primul cu pumnul. Batshuayi a fost văzut de asemenea lovind suporterii în timp ce forţele de ordine se pregăteau să intervină.

Alţi zeci de fani au pătruns pe teren în timp ce oamenii de ordine încercau să facă scut pentru a-i escorta pe jucătorii lui Fenerbahce în afara terenului.

Antrenorul Ismail Kartal (Fenerbahce) a spus că jucătorii săi nu i-au provocat pe fani şi că echipa sa a fost atacată, în timp ce antrenorul lui Trabzonspor, Abdullah Avci, a opinat că finalul de meci şi incidentele au fost supărătoare.

Ministrul de interne Ali Yerlikaya a spus pe platforma X că autorităţile au lansat o investigaţie pentru incidentele de după meci pentru a-i identifica pe suporterii care au pătruns pe gazon.

Aceste noi incidente survin după o serie de alte controverse în liga turcă, în acest sezon, inclusiv un atac asupra unui arbitru de către un preşedinte de club (Ankaragucu), amânarea finalei Cupei Turciei, programată în Arabia Saudită, şi mai multe proteste faţă de deciziile de arbitraj.

VEZI INCIDENTELE DE LA FINALUL MECIULUI TRABZONSPOR - FENERBAHCE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite