Tribunalul Prahova a dispus începerea procedurii falimentului SC Petrolul Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Prahova au dispus, miercuri, începerea procedurii generale a falimentului în cazul SC FC Petrolul Ploieşti în dosarul în care Serviciul Public de Finanţe Locale Ploieşti este creditor al firmei care deţine clubul de fotbal ploieştean.

Judecătorii de la Tribunalul Prahova s-au pronunţat în dosarul privind falimentul SC FC Petrolul SA, firma controlată de fraţii Daniel şi Nicolae Capră şi care deţine clubul de fotbal Petrolul Ploieşti.

În acest dosar SC FC Petrolul SA este debitor, creditor fiind Serviciul Public de Finanţe Locale Ploieşti.

Prin soluşia pronunţată, magistraţii au dispus ”începerea procedurii generale a falimentului debitorului” şi a desemnat ca un lichidator provizoriu.

”Desemnează lichidator provizoriu pe administratorul judiciar numit iniţial cu o retribuţie de 2.000 lei, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art.25 din lege. În temeiul art. 145 alin.2 din Legea privind procedura insolvenţei. Dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor şi oficiului registrului comerţului de pe lângă Tribunalul Prahova, pentru efectuarea menţiunii, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă”, se precizează în soluţia pronunţată de Tribunalul Prahova.

În plus, magistraţşii au dispus ”sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare”.

Procesul prin care SC FC Petrolul Ploieşti şi-a cerut falimentul a început la Tribunalul Prahova în februarie 2015, după ce acţionarii firmei au început să aibă probleme, fiind cercetaţi în mai multe dosare instrumentate de DNA şi DIICOT.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite