Trencin-Astra 1-3. Giurgiuvenii au jucat perfect cartea contraatacului şi sunt ca şi calificaţi în play-off-ul Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trencin-Astra a fost un meci în care giurgiuvenii au demonstrat că eliminarea Omoniei Nicosia în turul precedent al Europa League nu a fost întâmplătoare. Astra, care a câştigat cu 3-1 în deplasare, va juca joia viitoare, de la ora 21, returul cu formaţia slovacă pe Arena Naţională, gândidu-se deja la viitorul adversar din play-off.

Astra a avut probleme mai mari cu vizele unor jucători şi cu căldura sufocantă din Slovacia decât cu jucătorii lui Trencin. După ce Budescu şi-a respectat blazonul şi forma senzaţională şi a marcat al şaptelea său gol în acest start de sezon (8), giurgiuvenii au jucat cartea contraatcului şi le-a ieşit excelent. În partea secundă, “alb-negrii” au lovit de două ori, prin Tembo şi Fatai, rezolvând calificarea.

În ciuda golului de onoare al gazdelor, din finalul partidei, returul de săptămâna viitoare, de pe “Naţional Arena” pare o formalitate. Slovacii au părut o echipă limitată, pentru care eliminarea suedezilor de la IFK Goteborg, în turul anterior, a fost o mare reuşită.

Returul cu Trencin este programat joia viitoare, de la ora 21, pe Arena Naţională din Bucureşti.


Min. 90+7 Final de meci: Astra se impune în deplasare şi aşteaptă fără emoţii returul de la Bucureşti.

Min. 90+6 Baris de la gazde ia roşu pentru cumul de galbene.

Min. 82 GOL Trencin: Holubek reduce din diferenţă.

Min. 60 Slovacii ratează cea mai mare ocazie a meciului, şutând în transversală.

Min. 51 GOOOOL Astra: Fatai marchează şi el după o fază luată pe cont propriu la finalul căreia trimite mingea la colţul lung.

Min. 49 GOOOOL Astra: Fatai şutează spre poarta lui Trencin, Volesak respinge până la Tembo, iar acesta trimite în poarta goală şi face 2-0 pentru Astra.

Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+2 Final de primă repriză. Astra a jucat foarte bine în faza de atac, dar apărarea giurgiuveană a scârţâit serios în prima parte a meciului.

Min. 45 Fatai cere penalty, dar arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 38 Asediu la poarta lui Lung.

Min. 35 Budescu şutează, dar Volesak respinge greu de pe linia porţii.

Min. 33 Partida se animă: Tembo scapă singur spre poarta lui Trencin, dar portarul slovac iese şi degajează. La faza imediat următoare, Silviu Lung jr. are o intervenţie uluitoare la un şut al lui Mondek.

Min. 21 Apărarea Astrei are multe intervenţii stângace, iar slovacii încearcă să profite de aceste greşeli, aruncând multe centrări în careul lui Lung jr.

Min. 14 Ocazie mare pentru gazde: Mazan apare nemarcat în careul Astrei şi reia cu capul spre poarta lui Lung, dar mingea trece peste transversală.

Min. 8 GOOOOL Astra: Budescu profită de o ieşire hazardată a portarului advers şi trimite spre poarta goală, deschizând scorul în Slovacia. Trencin-Astra 0-1.

Min. 1 A început meciul. Astra a avut lovitura de start.


Iată echipele de start:

Trencin: Volesak - Mazan, Klescik, Ramon, Cogley - Baez - Holubek, Stefanik, William, Mondek - Adi.

Astra: Lung - Măţel, Găman, Ben Youssef, Junior Morais - Seto, Cristescu - Tembo, Budescu, William de Amorim - Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.

Din fericire pentru Astra, nigerianul Fatai a primit în ultimul moment viza pentru Slovacia şi va putea juca în prima manşă cu Trencin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite