Trei pe un loc! Cine se „luptă“ pentru poziţia de preşedinte al COSR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Bellu vrea să renunţe la lotul de gimnastică pentru o poziţie mai înaltă
Octavian Bellu vrea să renunţe la lotul de gimnastică pentru o poziţie mai înaltă

După demisia lui Octavian Morariu de la preşedinţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, trei oameni din sport şi-au depus candidatura pentru această poziţie: Alin Petrache, Octavian Bellu şi Elisabeta Lipă. Termenul de depunere a dosarelor expiră marţi, 29 aprilie.

"Confirm faptul că îmi voi depunde candidatura la preşedinţia COSR, dar deocamdată nu am făcut-o oficial. Voi depune dosarul până la 29 aprilie", a spus Bellu pentru Mediafax. El nu a dorit să facă alte declaraţii, precizând că îşi va motiva decizia după înregistrarea dosarului de candidatură. Totuşi, un mesaj al lui Octavian Bellu a apărut astăzi pe prima pagină din Jurnalul Naţional, semn că este susţinut de Dan Voiculescu şi de trustul său.

Şi-au mai depus candidatura Alin Petrache, preşedinte al Federaţiei Române de Rugby şi Elisabeta Lipă, şefă a clubului DInamo şi preşedinte al FR de Canotaj. "Eu îl susţin pe Alin Petrache", a afirmat Răzvan Burleanu, preşedinte al FR de Fotbal. 

Octavian Morariu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) în cadrul Adunării Generale a forului din 15 aprilie.

Morariu, în vârstă de 53 de ani, a decis să renunţe la şefia COSR pentru a se dedica activităţii din cadrul Comitetului Internaţional Olimpic.

Candidaturile la preşedinţia COSR se pot depune până marţi, iar alegerile vor avea loc la 29 mai.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite