Trefilov, metaforic înainte de România - Rusia. De la „Elefantul bătrân“ până la „înotatul la mal“. Ce spune de Neagu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trefilov

Selectionerul reprezentativei feminine de handbal a Rusiei, Yevgeni Trefilov, a acordat un interviu cotidianului Sport Express, citat de gsp.ro, cu o zi înante de meciul cu România, din semifinalele Campionatului European, programat vineri seara, de la ora 18:30, la Paris.

Tehnicianul rus a fost în vervă şi a încercat câteva construcţii ligvistice inedite, mai mult sau mai puţin inspirate.

"Mă scol la 6 dimineaţa. Am doi ucenici care trebuie scoşi indiferent de vreme. Da, vorbesc de căţei. Şi, în general, dorm ca iepurii. Un ochi închis, un ochi deschis. Ca un elefant bătrân care nu se lasă pe pământ, fiindu-i teamă că poate nu se va ridica. Dupa meciul cu Suedia (pierdut cu 30-39 de Rusia) m-am pus in pat cu gandul ca o sa jucam in semifinale cu Norvegia. Apoi, am primit un telefon de la Krasnodar si mi s-a spus ca vom juca impotriva Romaniei. Nu-mi venea sa cred", a spus Yevgeni Trefilov in cadrul interviului.

Rugat să comenteze absenţa Cristinei Negu, indisponibiă din cauza accidentării din meciul cu Ungaria, Trefilov a încercat să minimizeze acest aspect "Romania a pierdut-o pe Cristina Neagu? Te rog nu continua. Vreţi să înotăm, să înotăm, şi să ne pierdem înainte de mal? Nu vreau să ne bucurăm înainte de termen. România nu stă doar în ea. Sunt jucătoare de la mai multe echipe, formează un grup. Nu stiu cum va raspunde echipa la aceasta pierdere. Mi-e frica sa nu ne sufocam", a adaugat veteranul antrenor rus pentru sursa citată

Miercuri, Cristina Neagu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept. Handbalista în vârstă de 30 de ani va lipsi cel puţin şase luni de pe teren şi va rata atât ce a rămas din Campionatul European, cât şi restul sezonului în Liga Campionilor la nivel de club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite